luni, 7 noiembrie 2011

Port un tricou cu maneci lungi si probabil cu 3 numere mai mare decat mine. Sunt distrata si tot ce-mi ruleaza prin minte sunt scenarii de filme dragute.
Stii scenele alea cand el si ea se cearta rau? Ea pleaca furioasa si-l lasa pe el imbufnat, orgolios, nestiind daca sa fuga dupa ea sau nu. Si nu fuge. Si nu mai vorbesc. Si fiecare se plange la prietenii lui, sunt morocanosi mereu, se ciondanesc cu ceilalti si apoi rad! Si au emotii. Si se suna. El ar trebui sa o sune pe ea (it should be the main rule of a gentleman). Ea ii vorbeste frumos, politicos, dar fara sa arate cat de dor i-a fost de el de fapt (si asta e the main rule of a lady!). Si apoi inchid. Si tremura. El zambeste, ea pluteste prin camera si amandoi si-ar da toti banii pe un bilet de tren/avion. Si se intalnesc. Si se iau in brate. And they kiss each other. Mhm...
Ei bine ... scenele astea-mi plac mie mult de tot. As putea sa mananc mandarine si sa ma uit la filme cu scene de genul long time. Btw, mandarinele pe care le mananc acum mi-au provocat un dor teribil de Craciun. :(
Vai! Si mai stii scenele alea cand ea are caciulita pufoasa si manusele tricotate si el are esarfa draguta si o pupa cand afara ninge? Puf. 
Sauuuu el ... el are tricou cu Superman si ea il poarta prin casa. Sau ii poarta camasile ... albastre. Si el se trezeste si o invarte prin toata casa si o pupa. 
Pentru ca scenele astea nu sunt siropoase, sunt speciale. Pentru ca de obiceii indragostiti pot face astfel de lucruri. Pentru ca nu stiu, mi-e dor sa fiu indragostita, sau poate sunt ... si pentru ca e cel mai frumos sa fii adolescent. Si indragostit. Mereu.
Dar cumva, inevitatil ... se ajunge la scenele in care ea plange. Si in filmele bune, lui ii pare rau. Si stie sa o impace, chiar daca probabil ii e frica ca o sa fie penibil. Dar nu o arata. Asta il face pe el el. Doar de asta are tricou cu Superman. Si ei ii trece. Si se strang in brate. O pupa pe frunte. Pe par. Pe gat. Mhm, part two.
Si totusi ... cred ca scenele cele mai dragute sunt cele in care ei se cearta in mijlocul strazii. Si tipa unul la celalalt si sunt super hotarati sa nu cedeze. Si se intorc in acelasi timp, peste 2 secunde. Si pentru ca se intorc in acelasi timp, nu se mai pune ca au cedat. Nu sunt eu romantica, sunt scenele simpatice foc. CLAR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu